Καμία συμμετοχή της χώρας μας στα δολοφονικά σχέδια ΝΑΤΟ και ΗΠΑ

• Καμία συμμετοχή της χώρας μας στα δολοφονικά σχέδια ΝΑΤΟ και ΗΠΑ
• Καμία διευκόλυνση μέσω των νατοϊκών βάσεων της χώρας μας
• Αναγκαία η ανάπτυξη αντιπολεμικού και φιλειρηνικού κινήματος

Σε πλήρη εξέλιξη και κλιμάκωση μια ακόμα πολεμική σύρραξη στην ήπειρό μας, με την εισβολή μιας υπερδύναμης και πυρηνικής δύναμης, της Ρωσίας στην Ουκρανία. Αυτή η πολεμική σύρραξη είχε ξεκινήσει εδώ και χρόνια μετά τη λεγόμενη Πορτοκαλί Επανάσταση και με τη στήριξη φασιστικών και παρακρατικών οργανώσεων που συνέβαλαν στην εκλογή της σημερινής ουκρανικής κυβέρνησης.

Η δολοφονική μηχανή του ΝΑΤΟ, καθοδηγούμενη από τις ΗΠΑ με τη συμμετοχή της Γερμανικής Ευρώπης, χρησιμοποίησε την ουκρανική κυβέρνηση για τη νατοϊκή περικύκλωση της Ρωσίας. Σαφέστατα η στρατιωτική εισβολή στην Ουκρανία από το αντιδραστικό και αυταρχικό καθεστώς Πούτιν δεν έχει να κάνει με ανθρωπιστική επέμβαση για τη προάσπιση των ρωσόφωνων, αλλά με την αποφυγή της περικύκλωσής της από ΝΑΤΟ – ΗΠΑ.

Σημασία πρωτίστως, κάθε φορά, έχει να δούμε ποιος είναι ο εμπρηστής του πολέμου στην ήπειρο μας, και αυτός δεν είναι άλλος από τον μεγαλύτερο μακελάρη των τελευταίων δεκαετιών: το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ.

Αν πρωτίστως κάτι χρειάζεται να αξιολογηθεί είναι τα παρακάτω:

1. Η ουκρανική κυβέρνηση αποδεικνύεται πέρα από ανδρείκελο και ένας χρήσιμος ηλίθιος δείχνοντας πόσο επικίνδυνο είναι να είσαι πάντα πρόθυμος και δεδομένος στα σχέδια των εκάστοτε ισχυρών και εν προκειμένου του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ. Επικίνδυνο πρωτίστως για τον ουκρανικό λαό αλλά και για όλους τους λαούς!

2. Η ελληνική κυβέρνηση πάντα δεδομένη, προθυμοποιήθηκε να αποστείλει 20.000 καλάσνικοφ, αλλά και να διευκολύνει τους στρατοκράτες του ΝΑΤΟ στην ανάπτυξη της πολεμικής τους μηχανής. Αλήθεια πέρα από αυτά, αναλογίζεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη πόσο επικίνδυνο είναι η χρήση των νατοϊκών βάσεων της χώρας μας για έναν πόλεμο που εξελίσσεται στην ήπειρό μας;

3. Το αντιπολεμικό και φιλειρηνικό κίνημα είναι αναγκαίο να αναπτυχθεί και να συγκροτηθεί ως αποτρεπτικό πολιτικό κίνημα ενάντια στον πόλεμο και τις πολιτικές που τον προκαλούν.

Υ.Γ.: Πεισματικά θα συνεχίσουμε να ακούμε την «λίμνη των κύκνων» του Τσαϊκόφσκι απέναντι στον σκοταδισμό του πολιτισμού και της ενημέρωσης που προσπαθεί να επιβάλει η νεοφιλελεύθερη και συντηρητική κυβέρνηση της Ν.Δ.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *