Μόνη δικαίωση η καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Η δημοτική κίνηση Ασυμβίβαστο Ίλιον εκφράζει την αλληλεγγύη της σε όποιον-όποια βίωσε στο πετσί του τη βία της νεοναζιστικής, εγκληματικής οργάνωσης της

Χρυσής Αυγής.

Επίσης συμπαραστεκόμαστε και συντασσόμαστε με την οικογένεια Φύσσα, που απαιτεί τηνπαραδειγματική τιμωρία της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής.

Η Χρυσή Αυγή μπορεί να φυλλοροεί μέρα με τη μέρα, αλλά η φασιστική της αντίληψη ανθεί και συνεχίζεται άμεσα ή έμμεσα: είτε από κυβερνητικούς εκπροσώπους, είτε από την «ελληνική λύση», είτε από τα καλοταϊσμένα ΜΜΕ που διαφημίζουν το κυβερνητικό έργο,με αποκορύφωμα το επίτευγμα του Χρυσοχοΐδη που ανακοίνωσε ότι οι ένοχοι για τη καταστροφή της Μόριας είναι 5 μετανάστες!!

Ένοχη είναι η πολιτική που γεννά τον πόλεμο, την ξενοφοβία, τη φτώχεια, το ρατσισμό την ανεργία.

Ένοχη είναι η πολιτική που δημιουργεί «κολαστήρια» σαν την Μόρια.

Ένοχοι είναι οι εκφραστές αυτής της πολιτικής που χειρίζονται τους ντόπιους, σπέρνοντάς τους το μίσος σε ότι ξένο και διαφορετικό συνυπάρχει.

Καλούμε κάθε δημοκρατικό άνθρωπο να συμπαρασταθεί και να συνταχθεί με τηνοικογένεια Φύσσα στην απαίτηση για καταδίκη της ναζιστική οργάνωσης.

Παραθέτουμε το αίτημα της οικογένειας:

«Μετά από 5,5 βασανιστικά χρόνια δικαστικής διαδικασίας, κατά την οποία δεχθήκαμε έως και ύβρεις και απειλές από την πλευρά των κατηγορουμένων, εμείς, η οικογένεια του Παύλου Φύσσα, αναμετρηθήκαμε κατά πρόσωπο με το τέρας του ναζισμού και σταθήκαμε όρθιοι.

Η ώρα της απόφασης έφτασε. 7 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 11.00. 7 μαρτυρικά χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου, για εμάς η συνολική καταδίκη της ηγεσίας της εγκληματικής οργάνωσης ΧΑ είναι μονόδρομος.

Την ημέρα της απόφασης καλούμε όλο τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μας στο δικαστήριο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και όλους όσους δεν μπόρεσαν μέχρι σήμερα να έρθουν, στις 7 Οκτώβρη να είναι έξω από την αίθουσα του Εφετείου

 18 Σεπτέμβρη πορεία από το Κερατσίνι προς τον Πειραιά (προσυγκέντρωση 5:00 στο μνημείο Παύλου Φύσσα 60).

 7 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 11.00 στην Αίθουσα τελετών του Εφετείου.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *