Αριστερό Σχήμα Ιλίου

Οι νοσταλγοί του Χίτλερ δεν έχουν καμία θέση στις γειτονιές μας!

Η αλληλεγγύη ανάμεσα σε όλους τους κατατρεγμένους,

Έλληνες και ξένους, είναι το πρώτο βήμα!

Ξημερώματα Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου και Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου 2016, φασιστοειδή έδρασαν ως συμμορία υποκόσμου προκαλώντας φθορές στα στέκια Δημοτικών Κινήσεων και συλλογικοτήτων που δρουν στη πόλη μας. Η συμμορία αυτή ζωγράφισε με σπρέι τα χιτλερικά της σύμβολα.

Παριστάνουν ότι είναι ενάντια στο σύστημα την ίδια στιγμή που είναι το μακρύ χέρι του συστήματος. Εκφράζουν ταυτόχρονα την πιο βίαια όψη του συστήματος, με ξυλοδαρμούς έως και δολοφονίες!

Εμφανίζονται ως πατριώτες την ίδια στιγμή που οι πολιτικοί τους πρόγονοι ήταν από την πλευρά των δοσίλογων και των γερμανοτσολιάδων. Εκεί εξαντλείται ο πατριωτισμός τους.

Ξυλοφορτώνουν πρόσφυγες και  μετανάστες, ισχυριζόμενοι ότι αυτοί φταίνε που εμείς, οι Έλληνες, δεν έχουμε δουλειά! Την ίδια στιγμή τα φασιστοειδή και οι παραφυάδες τους στέκουν ως θεματοφύλακες μπροστά στα συμφέροντα του ξένου και  ντόπιου κεφαλαίου, ψηφίζοντας άρθρα και τροποποιήσεις υπέρ τους στη Βουλή.

Η πολιτική που γεννά τη φτώχεια, την ανεργία, τη μετανάστευση είναι η ίδια η  πολιτική της ΕΕ που προασπίζει τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Είναι η πολιτική των Μνημονίων. Από την Ευρώπη του ανθρωπισμού φτάσαμε στην Ευρώπη του ρατσισμού!

Τέτοιες πρακτικές δεν μας φοβίζουν ούτε μας αποθαρρύνουν στο ελάχιστο. Τα συγκεκριμένα απόβλητα της εξίσου νεοναζιστικής εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, διάλεξαν περίεργη στιγμή για να βανδαλίσουν το χώρο μας. Την ώρα που δημοτικός σύμβουλος του ΑΣΙ, μαζί με άλλους δύο δημοτικούς συμβούλους, δέχεται δικαστικό πόλεμο από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και εκκρεμούν αγωγές, που αξιώνουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ επειδή αρνήθηκε να γίνει η γειτονιά μας δάσος παράνομων κεραιών κινητής τηλεφωνίας. Αν δεν πρόκειται για κάτι τυχαίο και συμπτωματικό, τότε πρόκειται για βαλτούς ανεγκέφαλους φασίστες.

Ο χώρος του Αριστερού Σχήματος Ιλίου που έγινε στόχος των φασιστοειδών, είναι στέγη πολιτισμού και δημιουργίας καθώς διοργανώνει με ελεύθερη είσοδο μουσικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, κινηματογραφικές προβολές, συλλογικές κουζίνες, λαϊκά γλέντια, συλλογή τροφίμων, φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης για συμπολίτες μας -Έλληνες και πρόσφυγες- που έχουν ανάγκη.

Το Αριστερό Σχήμα Ιλίου λειτουργώντας με ανοιχτές γενικές συνελεύσεις, είναι και θα είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στα μνημόνια και στη λιτότητα, ενάντια στην πολιτική εθνικής υποδούλωσης και κοινωνικής εξόντωσης, ενάντια στο φασισμό και στο ναζισμό. Σε αντίθεση με όσους φοβούνται το φως της μέρας και δρουν τη νύχτα, το Αριστερό Σχήμα Ιλίου έχει φανερό πρόσωπο και γνωστή διεύθυνση, έχει δράση και αναφορά.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *