Η θλίψη μας τεράστια – Ο πόνος μας αβάσταχτος Ο θυμός μας όμως είναι μεγαλύτερος από τον πόνο μας!

Eκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας. Σήμερα, είναι ημέρα πόνου για όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

 Από σήμερα όμως, χρειάζεται ο πόνος μας να εκφραστεί, να ακουστεί στις γειτονιές, στις πλατείες, στους δρόμους !

 Να μην τους αφήσουμε τους ηθικούς αυτουργούς ούτε μια ημέρα, γιατί όσο δεν μας ακούνε, οι κυβερνώντες θα θέλουν να ξεχαστούν τα πραγματικά αίτια και να τα ρίξουν στο «ανθρώπινο λάθος» ή στην «κακιά στιγμή».

 ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι οι εργαζόμενοι στα τρένα τα τελευταία χρόνια με δηλώσεις, στάσεις εργασίας και απεργίες είχαν κάνει σαφές πως οι υποδομές δεν συντηρούνταν, το προσωπικό δεν έφτανε, τα συστήματα ασφαλείας δεν επαρκούσαν!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι το 2017 η ελληνική ΤΡΑΙΝΟΣΕ ξεπουλήθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στην ιταλική Ferrovie για 45 εκατομμύρια ευρώ ως μνημονιακη υποχρεώση.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι επί κυβέρνησης Μητσοτάκη ολοκληρώθηκε η ιδιωτικοποίηση της εταιρείας συντήρησης του σιδηροδρομικού τροχαίου υλικού.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι η επιλογή των μνημονιακών κυβερνήσεων ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης Μητσοτάκη, να απαξιώνει τις δημόσιες υποδομές, συνειδητά να διαλύει οτιδήποτε ανήκει στο δημόσιο (παιδεία, υγεία, μεταφορές), να το υποχρηματοδοτεί, ώστε να ανοίγει την πόρτα στους ιδιώτες, είναι δολοφονική.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι διαπράχθηκε έγκλημα και θυσιάζεται η ανθρώπινη ζωή για περισσότερα κέρδη, για περισσότερες ιδιωτικοποιήσεις. Αυτός είναι ο καπιταλισμός.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ τους ηθικούς αυτουργούς!

 Αναβάλλεται η Γενική Συνέλευση της Δημοτικής μας Κίνησης και καλούμε σε συγκέντρωση στα γραφεία της Hellenic Train (Λ. Συγγρού 41 & Πετμεζά 13) σήμερα το απόγευμα στις 19:30 μ.μ. και στη συνέχεια πορεία προς τη Βουλή.

  • Στις 19:00 θα ξεκινήσουμε από το Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Φανουρίου 99.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *