Η οικονομική καμπάνια συνεχίζεται! Η ημερομηνία κλήρωσης της λαχειοφόρου αγοράς μετατίθεται για τις 20 Ιουνίου 2021

Η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς μετατέθηκε από 20.2.21 στις 20.6.21 για δύο λόγους:

  1. Για τη δημοτική μας κίνηση είναι αδιανόητη η διαδικασία της κλήρωσης χωρίς την ελάχιστη δυνατή συμμετοχή μελών, φίλων και υποστηρικτών μας. Η συνέχιση των αυστηρών περιοριστικών μέτρων και η απαγόρευση συναθροίσεων δεν διευκολύνουν τη διαδικασία της κλήρωσης να διεξαχθεί με απολύτους διαφανείς όρους. Για εμάς, προαπαιτούμενο της διαφάνειας είναι η δια ζώσης συμμετοχή!
  2. Το παρατεταμένο lockdown και τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα δεν μας επέτρεψαν να διακινήσουμε στο βαθμό που θέλουμε και μπορούμε τη λαχειοφόρο αγορά.

Για τους παραπάνω λόγους ως νέα ημερομηνία επιλέξαμε τη Κυριακή 20.6.21, τέσσερεις μήνες μετά, ώστε να πραγματοποιήσουμε την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς σε υπαίθριο χώρο, σε συνδυασμό με μια δημόσια συνάθροιση ή ακόμη και εκδήλωση (αν μας επιτρέπεται, ανάλογα με την επιδημιολογική έξαρση, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας).

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. με αφορμή την πανδημία απαγορεύει τις δημόσιες συναθροίσεις. Εν μέρει όμως. Απαγορεύει όσες την ενοχλούν: πορείες και εκδηλώσεις χαρακτηρίζονται από τα καλοταϊσμένα τηλεοπτικά κανάλια τους ως υγειονομική βόμβα ενώ αντίθετα επιτρέπει τις συναθροίσεις (σαρδελοποίηση) στα δημόσια μέσα μαζικής μεταφοράς και στους χώρους δουλειάς μεγάλων επιχειρήσεων!

Αν κάτι ενοχλεί την κεντρική και τοπική εξουσία είναι η συλλογική σκέψη-δράση και η συλλογική διεκδίκηση. Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς την υπεκφυγή ή άρνηση της Δημοτικής Αρχής για παροχή γραφείων σε δημοτικές κινήσεις, όπως ορίζει ο νόμος; Την ίδια στιγμή που υπερψήφισε 28.000€ για ανακαίνιση στο 4ο όροφο του Δημαρχιακού Μεγάρου!

Η οικονομική καμπάνια της δημοτικής κίνησης συνεχίζεται έως και 20.6.21 με στόχο την εύρεση, διαμόρφωση και λειτουργία ενός νέου χώρου.

  • Με τη διακίνηση της λαχειοφόρου αγοράς.
  • Με οικονομική ενίσχυση, μέσω κατάθεσης στο ΙΒΑΝ GR14 0171 7320 0067 3211 2777 663 (Πειραιώς) ή GR21 0110 6600 0000 6607 5413 840 (Εθνική).
  • Με τη διακίνηση κουπονιών οικονομικής ενίσχυσης και την καταβολή συνδρομών.

Καλούμε:

  1. Τους φίλους-μέλη και συνυποψήφιους της δημοτικής κίνησης να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό διακινώντας τη λαχειοφόρο αγορά σε φίλους-συγγενείς-συναδέλφους-γείτονες κλπ.
  2. Τους υποστηρικτές της δημοτικής μας κίνησης στο βαθμό που συμφωνούν με τον στόχο της εύρεσης ενός νέου χώρου, να στηρίξουν όσο μπορούν και θέλουν.
  3. Τους συμπολίτες – γείτονες που βρεθήκαμε στους δρόμους, που μας είδαν δίπλα τους, που συνδιεκδικήσαμε και θέλουν την δυναμική ύπαρξη μιας αγωνιστικής-ανεξάρτητης -κινηματικής δημοτικής κίνησης, να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια.

Το Ασυμβίβαστο Ίλιον θέλει λίγα από τους πολλούς και όχι πολλά από τους λίγους!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *