Το Αριστερό Σχήμα Ιλίου, δίνει τη θέση του στο Ασυμβίβαστο Ίλιον

15 χρόνια Αριστερό Σχήμα Ιλίου – 15 χρόνια αγώνες. 15 χρόνια παρουσίας και δράσης στην πόλη μας, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Στα χρόνια αυτά Κυβερνήσεις ανέβηκαν και κατέβηκαν, Δημοτικές Παρατάξεις δημιουργήθηκαν και διαλύθηκαν λίγο πριν ή λίγο μετά τις εκλογές. Την ίδια περίοδο, βρισκόμασταν δίπλα  στο λαό του δήμου μας και το οξυγόνο μας ήταν ο αγώνας και η διεκδίκηση μαζί με τους συμπολίτες μας. Από τον αγώνα των εργατριών της Sex Form, στις συνελεύσεις ενάντια στα χαράτσια σε έξι διαφορετικές πλατείες της πόλης μας, στις κινητοποιήσεις των κατοίκων ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, στις κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς, στη συμμετοχή μας στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Ιλίου.

Διανύοντας ήδη τον όγδοο χρόνο μνημονίων και με μια δήθεν αριστερή κυβέρνηση να υπογράφει ότι της υπαγορεύουν οι «δανειστές», καλούμαστε καθημερινά από κυβερνώντες, μέσα ενημέρωσης και οικονομικό κατεστημένο, να συμβιβαστούμε με την ιδέα ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει, ότι όλοι είναι ίδιοι, ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμιά άλλη πραγματικότητα παρά μόνο αυτή που επιβάλουν μνημόνια και θεσμοί… Και κυρίως να συμβιβαστούμε με την ιδέα ότι τα παιδιά και τα εγγόνια μας, θα ζήσουν πολύ χειρότερα από εμάς, χωρίς καμία ελπίδα και προοπτική.

Κόντρα σε αυτή την άθλια κατάσταση που βιώνουμε ως χώρα και κοινωνία, κόντρα στο ρεύμα της παραίτησης, της ανάθεσης και του συμβιβασμού, επιδίωξή μας είναι, η διεύρυνση  της Δημοτικής μας Κίνησης, η πλαισίωσή της με νέες δυνάμεις και αγωνιστές, με ενεργούς δημότες και ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν την πραγματικότητα. Και αυτό, χωρίς να απεμπολήσουμε ούτε ένα γράμμα από όσα πιστεύουμε, χωρίς καμία έκπτωση στις αρχές και τις αξίες που υπηρετούμε τόσα χρόνια και με πυξίδα τη διαρκή ασυμβίβαστη πορεία μας.

Καλούμε κάθε δημοκρατικό και προοδευτικό συμπολίτη μας σε μετωπική – αγωνιστική συμπόρευση:

  • Για τη συμβολή σε ένα κοινωνικό ρεύμα αμφισβήτησης των μνημονιακών πολιτικών και των εκφραστών τους στην αυτοδιοίκηση.
  • Για την αλλαγή της νεοφιλελεύθερης και καθεστωτικής πολιτικής στο Δήμο μας.
  • Για μια Δημοτική Αρχή που θα υπηρετεί κοινωνικές ανάγκες και όχι επικοινωνιακές σκοπιμότητες.
  • Για να μην συνεχίσουν να κάνουν ότι θέλουν, οι ντόπιοι σύγχρονοι τσιφλικάδες και οι μεγαλο-οικογένειες, σε συνεργασία με την εκάστοτε Διοίκηση του Δήμου.
  • Για μια Δημοτική Αρχή που δεν θα συμβιβαστεί, θα παλέψει για την επιβίωση και την Δημοκρατία και θα έρθει σε σύγκρουση με την μνημονιακή νομιμότητα.

Για ένα ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΙΛΙΟΝ – Για έναν Δήμο στα χέρια των Πολιτών.

 

Το Αριστερό Σχήμα Ιλίου, δίνει τη θέση του στο Ασυμβίβαστο Ίλιον.

Σε αυτή την πορεία, σας θέλουμε συμμέτοχους και συμπρωταγωνιστές.

Το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 19:00, ξεκινάμε με την κοπή της πίτας μας.

Σας περιμένουμε στο Καλλιτεχνικό Καφενείο, Αγίου Φανουρίου 99, 2ος όροφος

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *