Εναλλαγή, συνέχεια, ανανέωση, συστράτευση

Μετά από 13 χρόνια συνεχούς παρουσίας, ο δημοτικός μας σύμβουλος Γιώργος Χρόνης υπέβαλε την παραίτησή του από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιλίου. Τη θέση του καταλαμβάνει η Όλγα Δασκαλάκη.

Ο Γιώργος Χρόνης τίμησε με την παρουσία και τη δράση του τη δημοτική μας κίνηση αλλά και την πόλη, με τη συνεπή, τεκμηριωμένη, αγωνιστική του στάση μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο.

Η προσφορά του στη δημοτική μας κίνηση είναι ανεκτίμητη. Θα συνεχίσει να είναι παρών, μαχόμενος και ενεργός στον αγώνα για ένα Δήμο των πολλών, που δεν θα είναι εξάρτημα της κεντρικής εξουσίας, αλλά υπηρέτης των δημοτών.

Η Όλγα Δασκαλάκη είναι εκπαιδευτικός, δασκάλα στο 24ο δημοτικό σχολείο Ιλίου και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Δημήτρης Γληνός.

Διαχρονικά παρούσα στους αγώνες και τις διεκδικήσεις των συνδημοτών μας, στην πρώτη γραμμή για τη μόρφωση των παιδιών μας αλλά και των διεκδικήσεων για να λυθούν τα προβλήματα στην πόλη και στη γειτονιά.

Η δημοτική μας κίνηση θα είναι δίπλα της και στο νέο αυτό ρόλο της.

Η εναλλαγή αυτή που συμπίπτει χρονικά και με την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και τον αγώνα των γυναικών για ίσα δικαιώματα στη δουλειά και στη ζωή, για ένα δικαιότερο κόσμο.

Ο μόνος δρόμος, για την κατάκτηση της πραγματικής ισότητας, αντλώντας αυτοπεποίθηση από την ιστορική εμπειρία, είναι η δυναμική συνέχιση των κοινωνικών αγώνων, στους οποίους η Όλγα Δασκαλάκη είναι ένα τρανό παράδειγμα, με την κοινωνική και πολιτική της δράση.

Η εναλλαγή στην εκπροσώπηση της Δημοτικής Κίνησης «ασυμβίβαστο ΙΛΙΟΝ» στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν είναι απλώς μια τυπική διαδικασία.

Είναι ένα βήμα προς την ανανέωση, τη συστράτευση περισσότερων ενεργών δημοτών, τη συνέχεια μιας αγωνιστικής, διεκδικητικής και έντιμης παρουσίας της Δημοτικής μας Κίνησης.

Είναι μία από τις πρωτοβουλίες μας που θα λειτουργήσει όχι απλώς αθροιστικά αλλά πολλαπλασιαστικά στην προσπάθεια να υπάρχει στο Δήμο μας μια δυνατή φωνή που θα στέκεται από τις ισχυρότερες δυνατές θέσεις μάχης στο πλάι του δημότη.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *