Η υπεράσπιση της δημοκρατίας & των δημόσιων χώρων μας αφορά

Για αυτό συμμετέχουμε και στηρίζουμε την πρωτοβουλία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας στη δημόσια συγκέντρωση-συναυλία, την Δευτέρα 15 Μαΐου στις 7:00 μμ, στην κεντρική πλατεία, Πλατεία Πατριάρχου.

Να υπερασπιστούμε τη δημοκρατία και στη Νέα Φιλαδέλφεια: Το τελευταίο διάστημα η πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος βρίσκεται σε ειδικό καθεστώς. Η ελευθερία της έκφρασης από δεδομένο μετατράπηκε σε ζητούμενο!

Καταγγέλλουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις τραμπούκικες επιθέσεις μιας μικρής μειοψηφίας στοιχείων σε συλλογικότητες, σε πολίτες που έχουν διαφορετική άποψη και σε δημοτικούς συμβούλους. Αυτές οι επιθέσεις συμμοριών εξυπηρετούν τα επιχειρηματικά συμφέροντα του εκάστοτε Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζου και Σαββίδη και επιβάλουν ένα καθεστώς τρόμου σε όποιον ή όποια έχει διαφορετική άποψη.

Η ένοχη σιωπή της Περιφέρειας αλλά και η φωτογραφική νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης κλείνει το μάτι σε συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα, δίνοντας απλόχερα τη δημόσια χρηματοδότηση σε χέρια ιδιώτη χωρίς να λαμβάνεται υπόψη καμία από τις ανάγκες της πόλης και των κατοίκων.

Να υπερασπιστούμε τους δημόσιους χώρους και στη Νέα Φιλαδέλφεια: Δεδομένου ότι το προτεινόμενο νέο στάδιο έχει εμβαδόν 23.496 μ2 έναντι 24.100 μ2 του κατεδαφισθέντος παλαιού σταδίου, γιατί παρ’ όλα αυτά αναζητείται πρόσθετος χώρος οικοπέδου με δεδομένο ότι το υπάρχον διαθέσιμο οικόπεδο είναι 26.730 μ2;

Να σεβαστούμε την ιστορία της ΑΕΚ: Αυτές οι επιθέσεις δεν έχουν σχέση με την ιστορία της ΑΕΚ και το ήθος των φίλων και υποστηρικτών της ΑΕΚ. Αρκεί να θυμηθούμε την καταγγελία του πολέμου στην πρώην Γιουγκοσλαβία και το ιστορικό φιλικό με τη Παρτιζάν, πανό για τη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου, έως και τη συμμετοχή στα μεγάλα αντιμνημονιακά συλλαλητήρια.
Το γήπεδο της ΑΕΚ μπορεί να κατασκευαστεί στη φυσική του έδρα, στη Νέα Φιλαδέλφεια, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, στην εύρυθμη και ασφαλή διαβίωση των κατοίκων, χωρίς να κινδυνεύουν οι περιουσίες τους από τα ελλιπή στοιχεία των περιβαντολογικών εκθέσεων και υψομετρικών μελετών που συνεχίζει να παρουσιάζει η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Α.Ε.

Οι φίλοι, οι φίλαθλοι και οι υποστηρικτές κάθε ομάδας οφείλουμε να προστατεύσουμε την ιστορία της, και όχι να αποτελέσουμε τον οπαδικό στρατό των εκάστοτε διοικούντων ποδοσφαιρικών ανώνυμων εταιρειών που δεν έχουν βάλει ούτε ένα ευρώ πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *