ασυμβίβαστο ΙΛΙΟΝ: Ψήφος για ένα Ίλιον των πολλών δημοτών και των γειτονιών τους.

Το ασυμβίβαστο ΙΛΙΟΝ έδωσε μια δύσκολη και όμορφη μάχη. Στηρίχτηκε αποκλειστικά στην εκτίμηση και στην αναγνώριση των συνδημοτών μας. Σε μια δύσκολη εποχή που κυριάρχησε η πόλωση ανάμεσα στη ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η μάχη αυτή δεν τελειώνει αύριο με το κλείσιμο της κάλπης. Εδώ και χρόνια, το ασυμβίβαστο ΙΛΙΟΝ υπάρχει για να αγωνίζεται κάθε μέρα, για να μεταφέρει τη φωνή των δημοτών στον Δήμο και στο Δημοτικό Συμβούλιο, για να οργανώνει τους αγώνες και τις διεκδικήσεις των κατοίκων,  για να φέρνει στην επιφάνεια τα προβλήματα και να πασχίζει για τις λύσεις τους.

Η ψήφος στο ασυμβίβαστο ΙΛΙΟΝ είναι η πιο χρήσιμη και αποτελεσματική ψήφος. Όχι μόνο γιατί καθορίζεται αποκλειστικά από τις ανάγκες των συνδημοτών μας και όχι από ιδιοτελή προσωπικά ή κομματικά συμφέροντα.

Η ψήφος στο ασυμβίβαστο ΙΛΙΟΝ είναι ψήφος για ένα δήμο κοντά στον δημότη. Είναι ψήφος για ένα δημοτικό συμβούλιο στο οποίο οι πολλοί συμπολίτες μας έχουν ισχυρό συνήγορο, ισχυρό συμπαραστάτη.

Είναι τέλος ψήφος για μια άλλη αντίληψη για το πώς πρέπει να είναι ένας δήμαρχος, μια δημοτική αρχή, ένας δημοτικός σύμβουλος: Στο πλάι των δημοτών και όχι στο δημαρχιακό μέγαρο. Μαζί με τους δημότες και όχι απέναντί τους.

Προσδοκούμε και θα παλέψουμε μέχρι να κλείσει η κάλπη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Για να μην πάει ούτε μία ψήφος «σπαταλημένη» στη συντήρηση, στη στασιμότητα, στην αντίδραση, στις επικοινωνιακές σκοπιμότητες.

Για να μην συνηγορήσουμε στο Ίλιον των δύο ταχυτήτων.

Για να μην συναινέσουμε στο Ίλιον που κοιτά το κέντρο και τα τζάκια και εγκαταλείπει τις γειτονιές και τους πολλούς και «ανώνυμους» δημότες.

Δυνατά και αισιόδοξα, μέχρι την τελευταία στιγμή.

Πάνος Κουτσιανάς, υποψήφιος δήμαρχος

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *