Εκδήλωση “Η υγεία στο εκτελεστικό απόσπασμα”

Την Παρασκευή 25 Απριλίου 2014 το ΕΕΚ και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το Αριστερό Σχήμα Ιλίου κ. Δημήτρης Γεωργίου, γιατρός, διοργανώνουν εκδήλωση – συζήτηση  με θέμα “Η υγεία στο εκτελεστικό απόσπασμα”, στο Πολιτιστικό Κέντρο “Μελίνα Μερκούρη” του δήμου Ιλίου, στην οδό Αγ. Φανουρίου 99 και ώρα 19:00.

Καθώς το θέμα είναι εξαιρετικά επίκαιρο και αφορά κάθε εργαζόμενο, άνεργο, μισθωτό ή ελεύθερο επαγγελματία, καλούμε όλους τους πολίτες του Ιλίου να ενημερωθούν, αλλά και να εκφράσουν τις απόψεις και τις θέσεις τους για το φλέγον, κυρίως, θέμα της διάλυσης της πρωτοβάθμιας περίθαλψης και συνολικά της δημόσιας και δωρεάν υγείας.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

δημητρης_γεωργιου

Ο γιατρός κ. Δημήτρης Γεωργίου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το Αριστερό Σχήμα Ιλίου και στέλεχος του ΕΕΚ, θα είναι ο κύριος ομιλητής της εκδήλωσης “Η υγεία στο εκτελεστικό απόσπασμα”.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]