Εκλογές και «ασυμβίβαστο ΙΛΙΟΝ» Κάλεσμα αγώνα για την ζωή μας

Το «ασυμβίβαστο ΙΛΙΟΝ» απευθύνει κάλεσμα αγώνα, συσπείρωσης συστράτευσης και ενότητας, προς τους ενεργούς και δημοκρατικούς συμπολίτες μας για να ακουστούν δυνατά οι πραγματικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Για εικοσιένα χρόνια αγωνίζεται μαζί με τους δημότες του Ιλίου, βρίσκεται δίπλα σε κάθε μικρό και μεγάλο αγώνα στηρίζει τις διεκδικήσεις και αναδεικνύει τα προβλήματα των δημοτών.  Αποδεικνύει έμπρακτα ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος πέρα από το συμβιβασμό.

Είναι η μόνη δημοτική κίνηση με αδιάλειπτη δράση , παρουσία  και λειτουργία σε όλη την τετραετία. Δεν θυμάται τους δημότες λίγους μήνες πριν τις εκλογές, δεν τους ξεχνάει την επόμενη μέρα.

Είναι εκείνη η δημοτική κίνηση που φέρνει στο Δήμο τη φωνή των δημοτών, μετατρέποντας τα Δημοτικά Συμβούλια σε χώρους λαϊκής διεκδίκησης. Επιπλέον, το «ασυμβίβαστο ΙΛΙΟΝ» έχει καταθέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο τα τελευταία χρόνια, εκατοντάδες ερωτήσεις και παρεμβάσεις για τα προβλήματα που απασχολούν τους δημότες, απαιτώντας απαντήσεις και λύσεις.

Είναι η δημοτική κίνηση που φέρνει στην επιφάνεια τα προβλήματα των γειτονιών του Ιλίου, καταγγέλλοντας την πολιτική που κοιτά αποκλειστικά την βιτρίνα και τους κεντρικούς πεζόδρομους.

Είναι η βασική αντιπολίτευση στη διοίκηση Ζενέτου. Καταθέτει τεκμηριωμένες και κοστολογημένες προτάσεις που αποδεικνύουν ότι μπορεί να υπάρξει Δήμος στην υπηρεσία των δημοτών. Στέκεται απέναντι στο μέτωπο Ζενέτου – ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ/ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ  που είτε ψηφίζουν  κάποιοι σύσσωμοι τους προϋπολογισμούς και τα τεχνικά προγράμματα της Δημοτικής Αρχής, είτε άλλοι τα καταψηφίζουν ή τα υπερψηφίζουν ανάλογα με το ποιος είναι περιφερειάρχης.

Είναι η ανεξάρτητη, αγωνιστική, προοδευτική δημοτική κίνηση που δεν εξαρτάται από κόμματα και κομματικά συμφέροντα. Υποτάσσεται και υπηρετεί τις ανάγκες και τις δίκαιες διεκδικήσεις των κατοίκων.

Αυτές είναι οι αρχές μας και πάνω σ’ αυτές μπορούμε να συζητήσουμε και συνεργασίες που θα δυναμώσουν τον αγώνα μας.

Είναι πρόδηλο ότι οι αρχές μας δεν μας επιτρέπουν να συζητήσουμε με δημοτικές κινήσεις που κυριολεκτικά μέχρι χθες ψήφιζαν και στήριζαν την πολιτική Ζενέτου.

Επίσης το «ασυμβίβαστο ΙΛΙΟΝ» συζητούσε και συζητά πάνω σε θέσεις και όχι σε μοίρασμα καρεκλών.

Αυτές είναι οι θέσεις μας που υπηρετήσαμε και υπηρετούμε τόσα χρόνια και οι διαδόσεις καλοθελητών όχι μόνο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αλλά φτάνουν μέχρι και την προβοκάτσια.

Το «ασυμβίβαστο ΙΛΙΟΝ» παλεύει για ένα Δήμο στα χέρια των δημοτών. 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *