Η Λευκή σας Νύχτα είναι πολύ μαύρη κ. Ζενέτο

Πολλές φορές κομπάζει και επαίρεται ο Δήμαρχος του Ιλίου κ. Ζενέτος  για  τη νοικοκυρεμένη διοίκηση που ασκεί  και το περιβόητο αποθεματικό του. Είναι όμως έτσι όπως τα λέει και όπως θέλει να τα παρουσιάζει; Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο αποκαλύφθηκε πως δεν είναι. Ο βασιλιάς – Δήμαρχος Ζενέτος –  είναι γυμνός.

  • 500.000 ευρώ! εισπράχθηκαν το τελευταίο διάστημα, με απευθείας αναθέσεις, από όμιλο εταιριών για τη διοργάνωση πολιτιστικών δραστηριοτήτων  του δήμου με «μεγάλα» ονόματα.
  • Το κόστος διοργάνωσης της περίφημης Λευκής Νύχτας έφτασε τα  50.000 €, χωρίς ηχητικά, φωτισμό, περίπτερα κλπ. Τα χρήματα αυτά πληρώθηκαν τελικά από τους ίδιους τους δημότες μέσω ιδίων πόρων του Δήμου και όχι από το ΕΣΠΑ, όπως αρχικά είχε δεσμευθεί η Διοίκηση.

Η σιωπή του Δημάρχου πέρα από εκκωφαντική ήταν και πολύ ένοχη στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο. Την ίδια στιγμή που:

α) Κατηγορηθήκαμε ως λαϊκιστές από τον κ. Ζενέτο όταν προτείναμε τη μείωση των ανταποδοτικών τελών κατά 10%.

β) Συμπολίτες μας που πλήττονται από τη συν – κυβερνητική πολιτική, άνεργοι  και μικρομαγαζάτορες, είδαν τον κ.Ζενέτο χέρι- χέρι με τον υφυπουργό Ανάπτυξης να διασκεδάζουν προαναγγέλλοντας το «θάνατο του εμποράκου». Ο ρόλος του Δήμαρχου Ιλίου που φραστικά καταγγέλλει, ενώ στη πράξη στηρίζει, είναι αυτός του λαγού, του μακριού χεριού της κυβέρνησης που περικόπτει τα εργασιακά δικαιώματα, καταργεί την κυριακάτικη αργία και εκχωρεί τα πάντα στις φάμπρικες των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο.).

Ο «Δήμαρχος – Μάνατζερ»,  διεκπεραιωτής των επιλογών της τροϊκανής κυβέρνησης, εκχωρεί τομείς της υπηρεσίας καθαριότητας σε ιδιωτικά συνεργεία, πριν καν του το επιβάλουν οι ίδιοι οι δανειστές!  Παράλληλα, στις 7 Απριλίου, διοργανώνει ημερίδα  με θέμα: «Ημέρες Σταδιοδρομίας».

Καλή σταδιοδρομία Δήμαρχε στις υπηρεσίες και στις προσταγές της Τρόικας.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Leyki nichta

Υπερήφανος ο κ. Ζενέτος γιατί τη στιγμή που οι κάτοικοι πεινούν, αυτός οργανώνει επικοινωνιακές φιέστες έχοντας τη στήριξη του μνημονιακού υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Σκορδά, εκ δεξιών του.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]