Οι πολίτες μιλούν

Με σύμμαχο μια λαμπερή ανοιξιάτικη ημέρα, 50 περίπου κάτοικοι των συνοικιών Μιχελή και Αγίου Νικολάου συγκεντρώθηκαν την Κυριακή 30 Μαρτίου στο καφέ «Αερικό» για να ακούσουν τους δημοτικούς συμβούλους του Αριστερού Σχήματος Ιλίου, αλλά και να εκφράσουν τις απόψεις και τα προβλήματά τους.

Μέσα σε κλίμα χαλαρής παρέας φίλων, ο υποψήφιος δήμαρχος Πάνος Κουτσιανάς τόνισε τα κινηματικά και δημοκρατικά χαρακτηριστικά του Αριστερού Σχήματος Ιλίου και κάλεσε του κατοίκους να αναλάβουν δράση μέσα από την οργάνωση σε συνοικιακά συμβούλια, ώστε η φωνή τους να ακούγεται συνεχώς και για 4 χρόνια κάθε εκλογής, όχι μόνο μια φορά με την ψήφο τους.

Το Αριστερό Σχήμα Ιλίου βρίσκεται συνεχώς μέσα στους αγώνες των κατοίκων σε κάθε γειτονιά, δεν ετεροκαθορίζεται από κανένα κόμμα και εδώ και 12 χρόνια παράγει ιδιαίτερα μεγάλο, σε σύγκριση με το μέγεθός του και τις οικονομικές του δυνατότητες, έργο τόσο εντός του δημοτικού συμβουλίου, όσο και μέσα στην κοινωνία. Συνεχίζει δε την άμεση επαφή του με τους κατοίκους καθημερινά σε όλη την πορεία του και όχι μόνο με αφορμή τις εκλογές της αυτοδιοίκησης. Γι’ αυτούς του λόγους άλλωστε έχει αναδειχθεί στον κύριο πόλο αντιπολίτευσης του καθεστώτος Ζενέτου  εντός του διοικητικού συμβουλίου.