«Κυριακή κοντή γιορτή», η κεραία να ξηλωθεί

Η παραπάνω λαϊκή ρήση χρησιμοποιείται όταν φθάνει η ώρα! Η διορία που έδωσαν οι κάτοικοι στο Δημοτικό Συμβούλιο προς στη Δημοτική Αρχή για το ξήλωμα της κεραίας επί της Δήμητρος 4 (σχολεία στην Αλαμάνας), εξαντλήθηκε!

Τον εκάστοτε Δήμαρχο από δω και πέρα δεν τον θέλουμε να κόβει κορδέλες και να εγκαινιάζει πλατείες ή κτίρια χωρίς προσωπικό, την ίδια ώρα που βάζουν λουκέτα στα ΕΟΠΥΥ της πόλης μας! Τον εκάστοτε Δήμαρχο τον θέλουμε κυρίως στα δύσκολα! Και πριν, αλλά κυρίως και μετά τις εκλογές. Και βέβαια να είναι παρών, όχι ως φυσικό πρόσωπο, αλλά με τη θεσμική του ιδιότητα.

Οι νόμοι είναι κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα των εταιρειών. Παλεύουμε και διεκδικούμε την αλλαγή των θεσμικών πλαισίων. Μέχρι τότε όμως δεν μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Το μοναδικό χρέος που αναγνωρίζουμε είναι το χρέος της ακύρωσης και της ανατροπής των νόμων τους.

Για αυτό λοιπόν, προκειμένου να προστατέψουμε την υγεία τη δική μας και των παιδιών μας, μια λύση υπάρχει: να ξηλώσουμε τις κεραίες (είτε έχουν άδεια είτε δεν έχουν) που είναι σε απόσταση αναπνοής από τα σχολεία της γειτονιάς μας!

ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΟΥΝ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ «ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ» ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

ή  ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΟΡΙΩΝ.

ΜΑΣ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΙ Η ΚΕΡΑΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ!

ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ! – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!