Νέο e-mail για προτάσεις και παρατηρήσεις

ίλες και φίλοι, μέλη του Αριστερού Σχήματος Ιλίου.

Στο πλαίσιο της δημοκρατικής διεργασίας για την ανακοίνωση ενός πλήρους και προσεκτικά επεξεργασμένου προγράμματος της δημοτικής μας κίνησης εν’ όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών στις 18 Μαΐου, δημιουργήσαμε το e-mail: asiprotaseiseklogon@gmail.com

Σε αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση μπορείτε να στέλνετε τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας, ώστε να λαμβάνονται άμεσα υπόψη τόσο από την εκλογική επιτροπή, όσο και από τις ομάδες εργασίας που έχουν επιφορτιστεί με την επεξεργασία των διαφόρων ενοτήτων του προγράμματος.

Όπως αναφέρθηκε και στην πρόσφατη γενική μας συνέλευση στις 19 Φεβρουαρίου, ο πλουραλισμός των ιδεών και των προτάσεων, η συμμετοχή όλων και η συντονισμένη προσπάθεια αποτελούν τα θεμέλια για τη δημιουργία της πιο συγκροτημένης πρότασης στο δήμο Ιλίου, που θα απαντά και θα δίνει λύσεις στα προβλήματα και στις αναζητήσεις όλων των πολιτών.

Σημείωση: για να ληφθούν υπόψη οι προτάσεις σας θα πρέπει να αποστέλλονται επώνυμα. Προτάσεις που δεν είναι απεσταλμένες από γνωστούς μας λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή δεν φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη, θα διαγράφονται.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.

Η ομάδα επικοινωνίας του Αριστερού Σχήματος Ιλίου