“Ο εχθρός σας δεν είναι το Αριστερό Σχήμα Ιλίου”

Δήλωση του Γιώργου Χρόνη, Δημοτικού Συμβούλου με το Αριστερό Σχήμα Ιλίου.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης 13 Μαρτίου 2014, συζητήθηκε το θέμα των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή μας με αφορμή την αποκαθήλωση κεραίας στην οδό Δήμητρας και την ύπαρξη κεραίας στην οδό Παλατιανής.

Σε μια αποστροφή του λόγου της η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΚΚΕ, Σταυρούλα Τσίτσου, αφού εξήρε τον ρόλο της παράταξής της στο θέμα των κεραιών κινητής τηλεφωνίας κατηγόρησε τη δημοτική παράταξη του Αριστερού Σχήματος Ιλίου ότι έχει αναλάβει εργολαβία το θέμα των κεραιών.

Άστοχη η τοποθέτηση. Φαίνεται κατά την κυρία Τσίτσου ότι μόνο η παράταξή της έχει το δικαίωμα να έχει ευαισθησίες σε θέματα υγείας των δημοτών και όσοι άλλοι ασχολούνται το κάνουν για άλλους λόγους. Απευθύνεται σε μια ανεξάρτητη δημοτική παράταξη με ιστορία δέκα και πλέον χρόνων στην περιοχή μας, με κοινωνική δράση (απολυμένες Sexform, συγχωνεύσεις σχολείων, χαράτσι της ΔΕΗ, ΙΚΑ Αγίου Φανουρίου, διαθεσιμότητα καθηγητών κ.λ.π.), που δεν εξαφανίζεται της επόμενης των εκλογών, που δίνει τις δικές της μάχες μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο και πολλές φορές δίπλα δίπλα με τη δημοτική παράταξη του ΚΚΕ.

Άστοχη η ενέργειά της και δεν ταιριάζει με την ιστορία και το προφίλ μιας αριστερής παράταξης. Ίσως σαν επικεφαλής παράταξης νιώθει το άγχος μιας πετυχημένης παρουσίας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Μόνο που εχθρός δεν είναι το Αριστερό Σχήμα Ιλίου και δεν ευθύνεται το Αριστερό Σχήμα Ιλίου για τα δημοτικά και κοινωνικά προβλήματα. Εκτός αν λόγω εκλογών όλα επιτρέπονται.

Ευχαριστούμε, δε θα πάρουμε.