Τα Πολυτεχνεία του σήμερα, απαιτούν να φύγει τώρα αυτή η επικίνδυνη και εχθρική προς τον λαό Κυβέρνηση

Κάθε Νοέμβρης έχει μια σημαδιακή μέρα, μια μέρα ορόσημο των αγώνων του λαού μας και περισσότερο βέβαια της νεολαίας μας.

Είναι η μέρα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στις 17 του μήνα, είναι η μέρα που μας ωθεί να μετρήσουμε το μπόι μας, απέναντι σε καταπιεστές, σφετεριστές της ελευθερίας μας και της αξιοπρέπειάς μας.

Τα συνθήματα του Πολυτεχνείου «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία» και «Έξω από το ΝΑΤΟ», είναι ανεκπλήρωτα και επίκαιρα ακόμα.

Σήμερα μετά από 47 χρόνια, βλέπουμε τον λαό μας να βυθίζεται στην φτώχια, σμπαραλιασμένος από 10 χρόνια μνημόνια και με κερασάκι την ακρίβεια που σαρώνει προϊόντα και υπηρεσίες.

Η παιδεία μέρα με την μέρα διαλύεται και ρίχνεται βορά στα κοράκια του νεοφιλελευθερισμού.

Η ελευθερία μας έχει αφεθεί στο έλεος του αστυνομικού κράτους, που δέρνει, κακοποιεί αλλά και σκοτώνει, για να γίνει κατανοητό σε όλους ότι δεν πρέπει κανείς  να σηκώνει το κεφάλι.

Παράλληλα, με τις Συμφωνίες των τελευταίων ετών, η Ελλάδα μετατρέπεται σε μια απέραντη αμερικανοΝΑΤΟική βάση εφόρμησης!

Και φυσικά ο λαός έχει αφεθεί να πεθαίνει αβοήθητος στα νοσοκομεία αλλά ακόμα και στα σπίτια του, από την πανδημία, χωρίς ντροπή από τους υπεύθυνους.

Η κυβέρνηση των αρίστων, βυθίζει τον λαό μας στην φτώχια προς όφελος ελάχιστων πολυεθνικών, δίνει βορά την παιδεία και το μέλλον του τόπου μας στα ίδια συμφέροντα και δεν κάνει απολύτως τίποτα για το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, γιατί αυτό που σκέφτεται είναι ότι μετά την πανδημία να το κάνει δώρο σους ίδιους.

  • Είναι επίκαιρο όσο ποτέ όλοι να ξεσηκωθούμε, να φτιάξουμε το δικό μας Πολυτεχνείο, και να απαιτήσουμε να φύγει Τώρα αυτή η κλίκα που μας κυβερνά, γιατί το μέλλον μας και περισσότερο των παιδιών μας είναι φαιό και ανήλιαγο.
  • Το Πολυτεχνείο οδηγός μας στην πάλη μας ενάντια στην κυβέρνηση που μας προορίζει ζόφο και υποτέλεια.
  • Το Πολυτεχνείο φάρος μας για ένα παρόν και μέλλον με αξιοπρέπεια, ελευθερία, δικαιοσύνη, που θα σέβεται κάθε άνθρωπο και τις ανάγκες του και θα παλέψει για τα οράματα τις αξίες της αριστεράς.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *