Το κίνημα δεν πτοείται από κλόμπ και ασπίδες

Μετά τα πρόσφατα γεγονότα έξω από συμβολαιογραφείο στην Καποδιστρίου αλλά και στην Θεσσαλονίκη, καθώς και κάθε φορά που πραγματοποιούνται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί με την παρουσία οργανωμένου κινήματος, γινόμαστε μάρτυρες βίαιων συγκρούσεων πάνοπλων αστυνομικών με χημικά και κλομπ απέναντι σε απλό κόσμο και συλλογικότητες που διαμαρτύρονται για το ξεπούλημα και την βίαιη αρπαγή τις περιουσίας του ελληνικού λαού.

Η «αριστερή κυβέρνηση» των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ξυλοφορτώνει και κερνάει χημικά αδιακρίτως, αρκεί να γίνει η δουλειά! Υπερασπιζόμενη πιστά τη μνημονιακή πολιτική για να εισπράξει την δόση, όπως άλλωστε έχουν πρόσφατα συμφωνήσει και έτσι να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, πρέπει να αλλάξουν χέρια χιλιάδες περιουσίες προς όφελος των τραπεζιτών και των ελληνικών και ξένων funds, μεταλλάσσοντας το σύνθημα που κάποτε φώναζαν «ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ» σε «ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ».

Στα πρόσφατα θύματα αυτών των συγκρούσεων είναι και η συναγωνίστριά μας η Δέσποινα, ενεργό και μάχιμο μέλος της δημοτικής μας κίνησης αλλά και της συνέλευσης του Ειρηνοδικείου Ιλίου κατά των πλειστηριασμών. [Είναι αλήθεια άραγε ότι τα «αριστερά» ΜΑΤ «χτυπάνε πιο απαλά και με περισσότερη ευαισθησία»; (Μπαλούρδος)]

Της ευχόμαστε καλή ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγώνες! Και όσο για το δώρο της που εισέπραξε προκαταβολικά από τα ΜΑΤ για την ημέρα τις γυναίκας (μια μέρα πριν), ας γίνει αιτία για να αγωνιστούμε περισσότεροι και πιο δυνατά.

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή στις 11/3/2018 στις 11 π.μ. στον χώρο του Κοινωνικού Ιατρείου που θα γίνει συνέλευση με σκοπό την ενίσχυση και την διεύρυνση του αγώνα με προτάσεις και διαθεσιμότητες.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *