Ίλιον Κεραιών Κινητής Τηλεφωνίας (συνέχεια)

Σε προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Ιλίου, της 9ης Μαρτίου, παρέστησαν γονείς και κάτοικοι από τον Άγιο Νικόλαο για να διαμαρτυρηθούν και να εκφράσουν την ανησυχία τους για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που υπάρχουν σε κοντινή απόσταση από τα σχολεία της περιοχής και συγκεκριμένα στην οδό Αγίου Νικολάου 103 (Vodafone) και Αώου 56 (Wind).

Η αντιμετώπισή τους από τη Διοίκηση του Δήμου ήταν η συνήθης. Απαξιωτική και ειρωνική. Μάλιστα για να καθησυχάσει και να καταστείλει τις αντιδράσεις των παραπάνω από τριάντα αιτούντων, η διοίκηση του δήμου, τούς απέστειλε και από ένα πάκο εγγράφων, ένα γραφειοκρατικό και διεκπεραιωτικό χαρτομάνι που δείχνει ‘’τον νόμιμο από πλευράς διοίκησης αγώνα εγγράφων και πρωτοκόλλων’’ επί δεκαπενταετίας, όπως τονίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο.

Αυτό που δεν έκανε η Δημοτική Αρχή όμως, το έκαναν οι κάτοικοι. Έτσι πριν λίγες μέρες η Πολεοδομία του Αιγάλεω απάντησε αρνητικά σε αντίστοιχο αίτημα κατοίκου της περιοχής, ότι δηλαδή δεν έχει εκδοθεί άδεια, ούτε και έχει δοθεί έγκριση στην εταιρία Vodafone για την εγκατάσταση κεραιοσυστήματος κινητής τηλεφωνίας στην οδό Αγίου Νικολάου 103. Μάλιστα, από το τμήμα Ελέγχου κατασκευών της Πολεοδομίας,  με καταγραφή από 4-11-2013, βεβαιώνεται η ύπαρξη αυθαιρέτου κεραιοσυστήματος κινητής τηλεφωνίας, ιδιοκτησίας Vodafone-Πάναφον ΑΒΕΤ,  στην ταράτσα επί της οδού Αγίου Νικολάου 103.

Συνεπώς η ύπαρξη κεραιοσυστήματος κινητής τηλεφωνίας είναι και νομικά παράνομη!

Συνεπώς …  κάποιοι δουλεύουν, για να μας δουλεύουν!

Το διεκπεραιωτικό χαρτομάνι της Διοίκησης του Δήμου είναι ελλιπές.
Ένα μόνο έγγραφο, μία μόνο κίνηση θα ήταν αρκετά. Αλλά…

Δεν θα πούμε τίποτα άλλο. Παραθέτουμε δύο ακόμη έγγραφα. Είναι από  την τακτική  συνεδρίαση  του  Δημοτικού  Συμβουλίου  Ιλίου στις 4-6-2015.

Το πρώτο αφορά εισήγηση της δημοτικής αρχής για την αποδοχή δωρεάν παραχώρησης σωλήνωσης για τη διέλευση οπτικών ινών από την εταιρία Vodafone-Πάναφον προς τον δήμο Ιλίου. Το δεύτερο είναι το έγγραφο της εταιρίας για την προσφορά παραχώρησης.

Ερώτηση:

Είναι ποτέ δυνατόν ο αποδέκτης  δωρεάς να αγωνιστεί ή να καταφερθεί κατά του χορηγού – δωροθέτη;

πολεοδομία 9-3-2016

Αποδοχή δωρεάς Vodafon

Παραχώρηση Vodafone

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *