Η πρωτοφανής συγκέντρωση του ΑΣΙ δείχνει τον δρόμο της νίκης

Περίπου 500 συμπολίτες μας έδωσαν το παρόν στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΑΣΙ, καταγράφοντας τη δυναμική που έχει το Αριστερό Σχήμα Ιλίου και η υποψηφιότητα του Πάνου Κουτσιανά.

Η δυναμική αυτή μπορεί να γίνει ακόμη μεγαλύτερη τα επόμενα εικοσιτετράωρα, μέχρι την κάλπη.

Το Αριστερό Σχήμα Ιλίου, οι φίλοι και τα μέλη του, οι υποψήφιοί του, οι άνθρωποι που στηρίζουν την ανεξάρτητη αριστερή λαϊκή και μετωπική δύναμη του Ιλίου, δίνουν ένα μεγάλο αγώνα, χωρίς μέσα, χωρίς μεγάλους προϋπολογισμούς, χωρίς κομματικές υποστηρίξεις και σκοπιμότητες.

Στη μία από τις τρεις κάλπες, σε αυτή των Δημοτικών Εκλογών, το Αριστερό Σχήμα Ιλίου, αξίζει να υποστηριχτεί. Γιατί αποτελεί το μοναδικό αντίπαλο του καθεστώτος Ζενέτου που αν βρεθεί στη δεύτερη Κυριακή μπορεί να υποστηριχτεί από ευρύ φάσμα κοινωνικών δυνάμεων και πολιτών και να αλλάξει την κατάσταση στο Δήμο μας.

Η μάχη δίνεται με αισιοδοξία, πείσμα και επιμονή. Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, το Αριστερό Σχήμα Ιλίου καταγράφει ιδιαίτερη και πρωτοφανή δυναμική. Είναι η επιβράβευση για τη διαρκή και μαχητική του παρουσία όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι όμως και η επιβράβευση για το δημοτικό του πρόγραμμα, για την βούλησή του να προσφέρει στο λαό του Ιλίου, όχι από τη θέση της μαχητικής αντιπολίτευσης, αλλά από τη θέση της αγωνιστικής, αντιμνημονιακής, λαϊκής και απείθαρχης Δημοτικής Αρχής.