Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιλίου (24/01/2019)

Ακολουθούν οι ερωτήσεις που υποβλήθηκαν προς τον δήμαρχο και τη δημοτική αρχή από τους δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής μας Κίνησης. Σε παρένθεση οι απαντήσεις του δημάρχου και των εκπροσώπων της δημοτικής αρχής:

Στην οδό Βούτσαλη, έξω ακριβώς από την είσοδο του νέου σούπερ μάρκετ που έχει ανοίξει, πριν αρκετό καιρό σκάφτηκε ο δρόμος προκειμένου να γίνει σύνδεση που ήταν απαραίτητη για να λειτουργήσει το κατάστημα. Δυστυχώς δεν έγινε σωστή αποκατάσταση του οδοστρώματος, ο δρόμος είναι επικίνδυνος για τους πεζούς και για τα αυτοκίνητα, υπάρχουν διαμαρτυρίες κατοίκων. (Δεν απαντήθηκε).

Στο 16ο δημοτικό σχολείο υποχώρησε εσωτερική οροφή αίθουσας λόγω υγρασίας και έλλειψης μόνωσης. Η αίθουσα αυτή χρησιμοποιείται για προβολές εκπαιδευτικών μαθημάτων. Έγκαιρα, σταματήσαμε να χρησιμοποιούμε την αίθουσα, όταν διαπιστώσαμε το πρόβλημα. Αν και ενημερώσαμε για το πρόβλημα, δεν υπήρξε ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα την πλήρη κατάρρευσή της την περίοδο των εορτών. Ευτυχώς που ήταν κλειστά τα σχολεία. Έκτοτε, ήρθε μια υπεύθυνη και φωτογράφισε την οροφή χωρίς να γίνει κάτι άλλο. Μέσα από την αίθουσα περνούν καλώδια ηλεκτρισμού και ΟΤΕ και καταλαβαίνετε τον κίνδυνο καθώς τρέχουν νερά. ( Ήλθαν οι φωτογραφίες, θα το αντιμετωπίσουμε άμεσα).

Στην οδό Βησσαρίωνος, οι κάτοικοι, παραπονιούνται για την πλήρη εγκατάλειψη των παρτεριών. Χρησιμοποιούνται ως αποχωρητήρια σκύλων, ενώ σε αρκετά σημεία οι ρίζες των δέντρων έχουν ανυψώσει επικίνδυνα τα πεζοδρόμια. (Δεν απαντήθηκε).

Ψηφίσαμε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *