Έχουμε πολλά αρνητικά σημεία. Αλλά στο ασυμβίβαστο ΙΛΙΟΝ είμαστε αισιόδοξοι

Έχουμε πολλά αρνητικά σημεία. Αλλά στο ασυμβίβαστο ΙΛΙΟΝ είμαστε αισιόδοξοι.

Ο Πάνος Κουτσιανάς, υποψήφιος δήμαρχος με το ασυμβίβαστο ΙΛΙΟΝ στη Γενική Συνέλευση της παράταξης στις 15/4/2019, ανάμεσα σε άλλα ανέφερε:

Δίνουμε τη μάχη των δημοτικών εκλογών έχοντας και θετικά και αρνητικά. Ας ξεκινήσουμε από τα αρνητικά μας σημεία, από τις ελλείψεις μας, από τα μειονεκτήματά μας, τα οποία είναι αρκετά:
  • Δεν έχουμε λεφτά για την εκστρατεία μας.
  • Δεν ασκούμε την εξουσία στον Δήμο για να έχουμε εκλογικό μηχανισμό και εκλογική πελατεία.
  • Δεν είμαστε στη θέση που είναι ο Ζενέτος.
  • Δεν έχουμε από πίσω μας την κυβέρνηση να μας στηρίζει.
  • Δεν έχουμε κανένα κόμμα εξουσίας να μας ενισχύει, να μας χρηματοδοτεί, να ενισχυόμαστε από τη γενική πολιτική του επιρροή, να τάζουμε ΕΣΠΑ και χρηματοδοτήσεις σε μικρομεσαίους, να διαχειριζόμαστε την κουτάλα του κρατικού κορβανά.
  • Δεν είμαστε στη θέση που είναι ο Κακούρης ή ο Κάβουρας.
  • Δεν είμαστε καν στη θέση που είναι η Λαϊκή Συσπείρωση που ενισχύεται από το ΚΚΕ και τη γενική πολιτική επιρροή που έχει.
  • Δεν είμαστε σε θέση να δώσουμε ούτε μισό ευρώ για να μας κάνουν αφιερώματα τοπικά σαιτ και εφημερίδες. Αλλά και να είμασταν, δεν θα δίναμε. Ο καθένας στη ζωή έχει τις προτεραιότητές του, και η δική μας δεν είναι να χρυσοπληρώνουμε εκλογικές καμπάνιες.

Παρόλα αυτά, είμαστε αισιόδοξοι.

Κόντρα σε όλες τις αρνητικές συγκυρίες, έχουμε ισχυρά συγκριτικά πλεονεκτήματα. Στο χέρι μας είναι χιλιάδες συνδημότες μας να μας ακούσουν και να πειστούν.

  • Μιλούν για εμάς οι αντίπαλοί μας που μπορεί να μας βρίζουν και να μας απαξιώνουν, αλλά ούτε μισός άνθρωπος δεν έχει βγει να πει ότι δεν είμαστε καθαροί ή ότι υπηρετούμε άλλες σκοπιμότητες πέρα από το δίκιο των δημοτών.
  • Μιλούν για εμάς οι συνδημότες μας που ακόμη και αν διαφωνούν μαζί μας ξέρουν ότι είμαστε η παράταξη που θα φέρει τη δική τους φωνή μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και θα αγωνιστεί μαζί τους έξω από το δημοτικό συμβούλιο. Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη και ψηφοφόροι άλλων συνδυασμών, σε εμάς συνήθως θα έρθουν για κάποιο πρόβλημα στη γειτονιά τους.
  • Μιλά για εμάς ακόμα και η δικαιοσύνη που μας καταδίκασε όχι γιατί κλέψαμε χρήμα, πήραμε μίζα, καταχραστήκαμε εξουσία ή προκαλέσαμε ζημία στο δημόσιο, αλλά γιατί υπερασπιστήκαμε και στηρίξαμε όσο πιο ενεργά γίνεται τον αγώνα των συμπολιτών μας ενάντια στην ανεξέλεγκτη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

Στον αγώνα όμως που δίνουμε σήμερα, θέλουμε να μιλήσετε για εμάς και όλοι εσείς, τα μέλη, οι φίλοι, οι υποστηρικτές της δημοτικής μας κίνησης. Ξεκινάμε!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *