Ανάπλαση Αγίου Νικολάου: 2 χρόνια ταλαιπωρίας και σε καθεστώς lockdown!

Η διοίκηση Ζενέτου αντί να φροντίσει να ολοκληρωθούν τα έργα το νωρίτερα δυνατό, στέλνει εξώδικα σε εμπόρους της Αγ. Νικολάου!

Στις 08/02/23 η επιτροπή ποιότητα ζωής όπου προεδρεύει ο Δήμαρχος κ. Ζενέτος αποφάσισε κατόπιν αιτήματος της αναδόχου «ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΡΓΩΝ Α.Ε.» την προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας της ΛΕΩΦ. ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Στις 23/02/23 μετά από ερώτηση της Δημοτικής μας Κίνησης μέχρι πότε θα ταλαιπωρείται ο εμπορικός κόσμος, οι κάτοικοι της συνοικίας Αγ. Νικόλαου αλλά και όσοι κάνουν χρήση της Αγ. Νικολάου, η διοίκηση Ζενέτου μας απάντησε ότι στόχος είναι να ολοκληρωθούν τα έργα έως 30/04/2023.

Στις 17/03/2023, ο δήμαρχος κ. Ζενέτος απέστειλε εξώδικο σε κάτοικο και καταστηματάρχη της Αγ. Νικολάου γιατί σε ανάρτηση του στις 23/02/23, σύμφωνα με τον Δήμαρχο, τον δυσφημεί και τον εξυβρίζει.

Αναρωτιόμαστε από πότε τα εξώδικα είναι η ενδεδειγμένη απάντηση ενός Δημάρχου σε κατοίκους και καταστηματάρχες που έχουν ταλαιπωρηθεί και πληγεί οικονομικά από το ράβε ξήλωνε, με αποτέλεσμα να αγανακτούν και να αντιδρούν, ακόμα και με υπερβολικούς ή επί του προσωπικού άδικους – χαρακτηρισμούς;

Γιατί η πικρή αλήθεια είναι κ. Δήμαρχε, ότι το τεράστιο πρόβλημα που ταλαιπωρεί κατοίκους και καταστηματάρχες, θέτει ερωτήσεις από τις οποίες δεν μπορείτε να υπεκφεύγετε κρυπτόμενος πίσω από αναρτήσεις ιδιωτών:

  1. Σχετικά με τις καθυστερήσεις υλοποίησης του έργου: Ρήτρες υπήρχαν; Αν ναι, γιατί δεν τις ενεργοποιήσατε κατά της αναδόχου εταιρείας στο βαθμό που ευθύνεται;
  2. Σχετικά με τις αστοχίες και κακοτεχνίες: Ενδεικτικά, μετά τη τοποθέτηση των πλακών επί των πεζοδρομίων διαπιστώθηκε ότι η άσφαλτος ήταν πιο ψηλή από το πεζοδρόμιο! Για το γεγονός του ράβε ξήλωνε ποιος ευθύνεται και εσείς τι κάνατε;
  3. Τα διαφυγόντα κέρδη των καταστηματαρχών ποιος τα υπολογίζει;
  4.  Θα συνεχίσουν να πληρώνουν δημοτικά τέλη οι καταστηματάρχες για τη περίοδο που η Αγ. Νικολάου είναι κλειστή;
  5.  Θα υπάρξει αντισταθμιστική πολιτική από τη διοίκηση Ζενέτου προς τους καταστηματάρχες;
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *