Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της δημοτικής κίνησης Aσυμβίβαστο ΙΛΙΟΝ

Σε ένα κατάμεστο Καλλιτεχνικό Καφενείο το Ασυμβίβαστο ΙΛΙΟΝ πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της πίτας, συνδυάζοντάς την με την εκκίνηση της μάχης των δημοτικών εκλογών.

Ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης και υποψήφιος δήμαρχος Ιλίου Π. Κουτσιανάς μίλησε για τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού και παρουσίασε ορισμένες πρώτες υποψηφιότητες.

Μεταξύ άλλων ο Π. Κουτσιανάς ανέφερε:

…Ζητάμε ανοικτά, θαρρετά και δημόσια τη στήριξή σας. Η μάχη των δημοτικών εκλογών του Μαΐου, θα είναι κρίσιμη και δύσκολη. Σε αυτή τη μάχη, είμαστε αισιόδοξοι ότι μια δύναμη ανεξάρτητη, αγωνιστική, διεκδικητική, χωρίς εξαρτήσεις και μικροκομματικές σκοπιμότητες μπορεί να πετύχει ένα αισιόδοξο αποτέλεσμα.

Η δύναμη που ζητάμε να δώσετε στο Ασυμβίβαστο Ίλιον είναι δύναμη που ξαναγυρνά σε εσάς. Η δύναμη αυτή θα γίνει η φωνή σας μέσα στα Δημοτικά Συμβούλια, θα γίνει ο βοηθός στις διεκδικήσεις σας  έξω από τα Δημοτικά Συμβούλια, στη κοινωνία.

Καλούμε σε πανστρατιά δυνάμεων, συνδημοτών, φίλων και συναγωνιστών. Στη δύσκολη μάχη που έρχεται, κανένας δεν περισσεύει.  Αυτό ισχύει ακόμα και για φίλους που μπορεί να διατηρούν επιφυλάξεις. Μπορεί να κάναμε λάθη, αλλά δεν εγκαταλείψαμε ποτέ το στόχο μας. Κοιτάμε τους συνδημότες μας στα μάτια με καθαρή τη συνείδηση και τους ζητάμε να δώσουν δύναμη στη δύναμη τους…

Οι υποψηφιότητες που παρουσιάστηκαν από τον Π. Κουτσιανά ήταν οι Γιάννης Κατσής, Πέτρος Γεωργαντόπουλος, Βασίλης Μίνης, Θανάσης (Σάκης) Σιούτης, Βασίλης Μπερίτσης, Αναστάσης Καρβουνιάρης, Βαγγέλης Βρουλιδάκης.

Με τη παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση του Ασυμβίβαστου ΙΛΙΟΥ, μέλη συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, μέλη του Eμπορικού Συλλόγου Ιλίου, μέλη Αθλητικών Σωματείων, μέλη του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου, μέλη των διδασκαλικών συλλόγων Δ. Γληνού και Γ’ΕΛΜΕ, μέλη από τον Σκακιστικό Κύκλο Ιλίου, από τους Ποδηλάτες Ιλίου, από το Δ.Σ. του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Ιλίου, συναγωνιστές από το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέλη από τη Πρωτοβουλία Συνεννόησης για τη Διαχείριση των Απορριμμάτων. Παρευρέθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Πετρούπολης Νίκος Σακούτης.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Ιλίου, Νίκος Ξενάκης, δήλωσε ότι η Δημοτική Κίνηση στην οποία ήταν επικεφαλής, το ΑΑΚΠΙ, δεν θα συμμετέχει στις επικείμενες εκλογές και θα στηρίξει το Ασυμβίβαστο Ίλιον.

Την πίτα έκοψαν οι Γεωργία Αντωνοπούλου με τον Νίκο Αιβαλιώτη, οι δημοτικοί μας σύμβουλοι τη περίοδο 2010-2014, δηλώνοντας παρόντες, τιμώντας για άλλη μια φορά το Ασυμβίβαστο Ίλιον με τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο στις προσεχείς εκλογές του Μαΐου, αλλά και παλιότεροι Δημοτικοί Σύμβουλοι όπως ο Γιώργος Μπεζαΐτης και ο Ανδρέας Τουμάσης.

Την εκδήλωση έκλεισε χορευτικό από το Κέντρο Λαϊκού Πολιτισμού «Το πανηγύρι».

Μπορείτε να δείτε την ομιλία του Π. Κουτσιανά, την αναλυτική παρουσίαση των νέων υποψηφιοτήτων, τον χαιρετισμό του Γ. Χρόνη καθώς και τη δήλωση του Ν. Ξενάκη.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *